EzerKert

Táplálkozz, gondolkodj és élj egészségesen!

Különleges helyszíneken és rendezvényeken

Különleges helyszíneken és rendezvényeken mutatták meg magukat a magyar zöldségek és gyümölcsök, valamint a belőlük készülő kiváló minőségű termékek

Immár mondhatni hagyományosan sok felkérés érkezik a FruitVeb felé különböző rendezvényeken való ismeretterjesztésre és termékkóstolóra. A Fruitmarketing Kft. lebonyolításában a 2. negyedévben már eddig is változatos rendezvényeken, eltérő célcsoportoknak és ami talán a legfontosabb, különleges partnerekkel együttműködve jelenhettek meg a friss gyümölcsök, zöldségek, gyümölcslevek és befőttek!

Balatonfüreden a világ legjobb ultrafutóinak 6 napos viadalán, Fábiánsebestyénben a Nemzetközi Fogathajtó Versenyen, a Sugarbird Fashion Show & Fashion Circus divatbemutatón Budapesten a Bálnában és nem utolsó sorban a SIRHA Nemzetközi Élelmiszeripari és Horeca kiállításon.

Fényképes beszámolónk Balatonfüreden készült.

70 indulóból 68-an futották végig a 6 napot, napi 1-2 órás pihenéssel. 2 új világcsúcs, sok nemzeti rekord, korosztályos és egyéni csúcs született. A győztes közel 900 km-t futott, az első helyért zajló küzdelem 5 órával a verseny vége előtt dőlt el!

Milyen szerep jutott nekünk? A futók szervezete a napi 100, akár 180 km megtétele során csak tökéletes tápanyagokkal tartható egyensúlyban. A 900 méteres körök alatt minden alkalommal, tehát 6-8 percenként a célegyenesben folyadékot, gyümölcsöt, zöldséget, magvakat és egyéb természetes energiaforrásokat vesznek magukhoz. Naponta legalább 4-szer meleg ételt, éjszaka leveseket fogyasztanak. A mintegy 4 méter hosszú ital és a hasonló nagyságú ételpult minősége volt az egyik tényező, mely 6 év alatt a világ elismerten legjobb 6 napos versenyévé emelte a balatonfüredit.


Az élő internetes közvetítéseket világszerte több mint 80 országban követték figyelemmel. Az esős és szeles kezdetet követően az időjárás megnyugodott, a napsütés és enyhe szellő kiváló feltételeket teremtett a sportolóknak, amit ki is használtak és nagyszerű korai eredményekkel kezdtek. A következő napokon hol tűző napsütés, hol szélvihar és eső várt az atlétákra. Az utolsó fél óra már az önfeledt ünneplésről, jelmezes futásokról, egymás ugratásáról szólt. A célvonalban pedig 6 nap futás után lánykérés szemtanúi is lehettünk.

A férfiak élmezőnyéből kiemelkedett Joe Fejes (887 km) és Wolfgang Schwerk (874 km), ők bőven az őket üldöző csapat előtt jártak. A nők versenyében Luisa Zecchino (732 km), Sumie Inagaki (712 km) és Nagyné Bakucz Krisztina (666 km) az összetettben is komoly eredményt ért el. A 77 éves Bozó Pál 506 km-t futott…

A friss alma, paradicsom és sárgarépa, valamint alma-, őszi-, paradicsom- és szilvalé, meggybefőtt folyamatosan tesztelve volt, hostesseink 6 napon keresztül, napi 24 órában tálalták a frissítőpultra.

Az együttműködés sikerén felbuzdulva különböző sportszervezetek folyamatosan érdeklődnek az élettani hatások iránt, próbálják felhasználni a más országokban évtizedek óta rohamléptekben fejlődő táplálkozástudomány eredményeit, keresik az együttműködési lehetőségeket.

Keresztes György

Őszi Szilvia

Őszi Szilvia

 

Őszi Szilvia

Őszi Szilvia

Őszi Szilvia

Őszi Szilvia

Őszi Szilvia

Alan Young

Alan Young

Őszi Szilvia

Ízelítő galériánkból

befőttek_ff.jpg

Együttműködő Tészek

- Balaton Ker-Tész Szövetkezet
- Botész Szövetkezet
- Észak-Alföldi Tész
- Fresh Fruit Tész Szövetkezet
- Gyümölcsért Termelői Értékesítő Kft.
- Medi-Fruct Szövetkezet
- Rábaközi Tész

 

Együttműködő feldolgozók

- Berkenye Hűtőház 
- Natbolé Kft. 
- Parmen Zrt.