EzerKert

Táplálkozz, gondolkodj és élj egészségesen!

Előzetes klip Fejér megye

Előzetes klip Fejér megye

Szarvas Mátyás újra fut!

   Nem először mondtam már ki ezeket a szavakat! Két alkalommal bizonyosan, amikor kameráimmal és forgatócsoportommal évekkel ezelőtt végigkövettük azon a negyvenegynéhány napon, amikor a fejébe vette, hogy körbefutja szép hazánkat, Magyarországot. A második alkalommal már saját rekordját döntötte meg, amikor 43 nap alatt, pihenőnap nélkül futotta le az Országos Kék Kör 2.565 km-ét. Óriási, nemzetközi szinten is kiugró teljesítmény ez. Matyi ezzel mindenkorra beírta magát a legelismertebb extrém sportolók közé a világon és Magyarországon is.

`

`

     Persze Matyi mindig fut.  Majdnem mindig. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Amióta az eszemet tudom, fontos volt számára az a lelki nyugalom, amit akkor kap meg az élettől, amikor egyedül van: futás közben. Mert ő ilyenkor is dolgozik. Alkot. Tréningeket készít elő, könyvet ír, embereknek segít…

Most, amikor megtudtam, hogy egy nemes cél érdekében újra nyakába veszi az országot, nagy örömmel mondtam igent a felkérésére. A kiváló magyar gyümölcs és zöldség hírét és ízét szeretné elvinni az ország 19 megyéjébe, a kisebb és nagyobb települések iskoláiba. Azt szeretné elmondani azoknak, akiknek még nem késő: táplálkozz, mozogj, élj egészségesen! A magyar zöldség és gyümölcs legkiválóbb reprezentánsai a magyar TÉSZ-ek, és ezek képviselői ( Fruitmarketing Kft., FruitVeb Kft., EzerKert Program), valamint sok korábbi támogatója állt ismét  mögé, hogy egy látványos, több mint egy esztendőn át tartó futásból kiváló program és film születhessen.

   Két megyét már bejártunk, a Pest és Fejér megyei diákok már találkozhattak a legfinomabb magyar gyümölcsökkel és Szarvas Mátyással, amint meglátogatja iskoláikat s a zamatos gyümölcsöket és prémium kategóriájú préselt gyümölcsleveket kínálja nekik.

Tavasszal újra indulunk…

 

( Major Gyula filmrendező-producer )

Ízelítő galériánkból

befőttek_ff.jpg

Együttműködő Tészek

- Balaton Ker-Tész Szövetkezet
- Botész Szövetkezet
- Észak-Alföldi Tész
- Fresh Fruit Tész Szövetkezet
- Gyümölcsért Termelői Értékesítő Kft.
- Medi-Fruct Szövetkezet
- Rábaközi Tész

 

Együttműködő feldolgozók

- Berkenye Hűtőház 
- Natbolé Kft. 
- Parmen Zrt.